sâmbătă, 6 septembrie 2008

Old shit.

Old shit..pentru ca imi place sa-mi amintesc de noi.
Heei, mai sti cand ne-am vazut pentru prima oara? Sau..sau atunci cand mi-ai zis "te iubesc"..tot pentru prima oara, sau cand..m-ai imbratisat..?
Sau cand mi-ai spus ca..o sa ma astepti atat cat va fi nevoie?
Old shit pentru ca a trecut ceva timp de atunci. Si pentru ca a fost frumos. Pentru ca avem o poveste frumoasa..tu ai facut-o sa fie. Cel putin, asta cred eu.
Si..pentru ca inca este.
Old shit..pentru ca imi place sa-mi amintesc de mine cu vreo 5 luni in urma.
Imi place sa ma gandesc..la cum eram in..februarie. Cum eram de Craciun..ce-am facut de Revel si ce imi placea atunci..cum ma imbracam, de cine eram indragostita..
Chiar daca acum cred ca eram proasta atunci..acu`5 luni. Chiar daca eram. Imi place sa stiu ca a fost. Si ca eram. Alaturi de tine. [Recunoastem ca-i un cantesc prost, recunoastem ca si noi am fost.]
Old shit pentru ca nu stiam sa gatesc..pentru ca ma certam cu mama din orice .. pentru ca tata nu ma lasa sa am prieten sau..pentru ca nu aveam voie afara mai mult de ora 9.
Old shit pentru ca ai mei ma stresau cu invatatu`[si acum o fac.]..old shit pentru ca nu-i bagam niciodata in seama..[nici acum n-o fac!]..old shit pentru ca imi e dor de profu`de sport si pentru ca a fost cel mai tare.[Gradinaru`]
Old shit pentru ca imi amintesc ce stresanta eram cu massurile gen "Daca dai massu`asta mai departe vei intalni iubirea vietii tale." sau "Daca citesti asta cu mana pe mouse, iseamna ca te iubeste. Dar daca nu-l dai mai departe.." pana mea stie ce.
Old shit..pentru ca imi place sa mi-o amintesc pe Mali. Imi place sa-mi amintesc prima noastra convorbire. Chiar daca a fost pe messenger..chiar daca am avut o conversatie gen "eu:haaai zi ceva!!.. ea: :)))"..chiar daca eram amandoua atat de copilaroase..o iubesc! Si
imi place sa mi-o amintesc..sa imi amintesc de noi asa cum eram..[Ur my bitch and you know i`ll share my pussy with you:">!!]
Old shit..pentru ca ma uitam la un film de o mie de ori. Old shit pentru ca imi faceam poze prostesti. Old shit pentru ca nu stiam ca hi5`u are virusi..si pentru ca eram zilnic pe el. Old shit pentru ca nu stiam ca exista Soko [by the way, Mali..am ascultat azi Soko-Take my heart..si am vazut clipu`..adica pozele cu ea. Hell yeah! Semanati perfect!! PERFECT. Esti o Soko :>..una mai mica, si una pe care o iubesc enorm. :">]..pentru ca nu stiam ce-i aia dragoste..sau ce-s alea dc`uri.
Old shit pentru ca tuturor ne e dor de vechile cacaturi.
Sisisi..old shit pentru ca si asta va fi un old shit peste cateva luni.

3 comentarii:

Malina. spunea...

dar vai:X. si eu te iubesc!

Alexandra spunea...

Ahhh daa....mi-e dor si mie de Gradinaru`....si sunt total de acord ca massurile alea sunt doar niste bull` shit-uri.:)Scumpi...stii...Nu-i stres!

DeeAღ spunea...

da ma Gradinaru
cel mai tare prof de sport:))