joi, 21 mai 2009

Iubirea din nou.

Linistea invada incaperea. Erau doar ei doi si infinitatea cuvintelor nespuse. Nimic altceva.
Dar gandurile faceau intrecere in competitia geloziei. Stiau amandoi ca e vorba de tradare. Dar nu vroiau sa puna capat amintirilor. Inca se iubeau, se iubeau poate ca-n primele saptamani, dar conta? Nu. Nimic nu mai conta acum. Faptul era consumat si fiecare-n parte trebuia sa plateasca pentru infidelitate. Si-au spus multe-n gand. N-au avut insa curajul sa vorbeasca. Au preferat sa ramana tacuti in incaperea rece.. mult prea rece. Ei i se facuse frig, asa ca el a crezut ca e in regula daca ii da sacoul. Se simteau ca-n ziua in care au fost la film impreuna.. atunci au fost sa vada povestea unor indragostiti si credeau ca intreaga lume e a lor. Se iubeau si doreau ca intreaga lume sa stie asta.. Si a stiut. Unde paseau ramanea urma dragostei pure, a iubirii adevarate.. Si se iubeau cu-adevarat. Dar au gresit.. Si acum regretau.. Erau constienti de ceea ce se intampla, de ceea ce avea sa se intample. Alte doua destine despartite de neincredere, inconstienta.. doua vieti nevoite sa inceapa din nou, cu altcineva, altundeva.. de la capat.




James Blunt - goodbye my lover
Asculta mai multe audio Muzica »

Going down.

Inhidea ochii pentru a nu stiu cata oara. De fiecare data ii era teama sa ii redeschida. Nu-si putea imagina campul fara flori. Iubea vara si tot ce avea legatura cu ea.
Si-acum ce mai era? Albul nemarginit al iernii si cativa stropi de sange.. stopi ai tristetii lui..

Doi.

Privea in gol. Sunetul de chitara se pierdea in adancul sau si simtea vantul aspru. Nu stia ce va urma sau de ce. Era doar acolo, asteptand.

In linistea vie asculta doar corzile si sunetul ii invada pe rand, fiecare particica a corpului. Se simtea ceva mai bine. Stia ca nu va fi in van, ca vantul nu va inceta sa-l gadile.

Si asa era. Ea a pasit bucuroasa spre chitara din sufletul lui, asteptand sa-i cante solo`ul ei preferat. Ii iubea mirosul pielii si alunita de pe spate. Chiar si urma de pe mana, unde, cu o seara inainte, il muscase puternic. Vroia sa vada cat de mult il doare.

El a imbratisat-o in sunetul de chitara si au plecat fericiti spre mare.. stia ca vantul ii va gadila acum pe amandoi..


Nimic.

O striga cu glasul lui tacut de pe marginea drumului. Stia ca nu se va intoarce, dar continua sa-si hraneasca setea de indiferenta cu lipsa ei de interes. Stia ca avea sa fie inca o zi in tacere.
Ea traversa strada fara sa priveasca in urma, pasea fara sa se gandeasca la imaginea cu inimi frante si soare apus.
El o privea cum se pierde in multime fara sa reactioneze. Nu-i ramasese decat urma de parfum lasata de umbra ei. Ii era de ajuns...